Om oss

Viking - En av Sveriges äldsta företagsförmedlingar

Viking & Co – Det personliga företaget med de stora resurserna!

Viking & Co är ett privatägt familjeföretag med över 40 års erfarenhet av företagsförmedling. Vi är ett väl inarbetat företag i flera generationer. Helt fritt och oberoende, ett företag som står på egna ben med stora ambitioner. 

För oss är varje kund unik och varje uppdrag ett hedersuppdrag som vi vill ska genomsyras av företagets ledord – förtroende, trygghet och kompetens.

Vår verksamhet

Vi förmedlar alla typer av företag och rörelser som hotell, restauranger, caféer, butiker, frisersalonger, bilverkstäder, bokföringsbyråer, lokaler m.m.

Vår verksamhet består av förmedling av stora och små företag. Under alla år har vi samlat gedigen kunskap inom hotell- och restaurangbranschen och även inom andra områden. Bland annat har vi drivit egna företag i över 40 års tid, vilket betyder att vi inte bara har erfarenhet om vilka objekt som har goda möjligheter till ekonomisk vinning, utan även vilka krav som ställs av myndigheterna inom de olika områden.

Peter och Judit - Grundarna av Viking Företagsförmedling

Vad säger kunderna?

Nedan hittar du ett urval av de senaste förmedlingar där vi medverkat

Tack för ett väldigt väl utfört arbete. Ni är onekligen väldigt skickliga på det ni gör, allt gick otroligt snabbt och smidigt.
by Roy
Proffs ända ut till fingerspetsarna, kommer med största säkerhet få ha hand om våra framtida försäljningar
by Michael
Vi har varit mycket nöjd med ert arbete i samband med försäljningen och kan varmt rekommendera er till alla!
by Marianne

Compare listings

Compare